Våra formpressade fanérdetaljer

Vi är proffs på att forma trä till alla tänkbara former som sedan blir vackra möbler eller inredning där vi tar kundens önskemål från idé till färdig trädetalj.

Möbeldetaljer efter era önskemål

Tidlösa möbler med mjuka former i trä är både vackra att titta på och sköna att använda. Vi levererar alla typer av fanérdetaljer till möbelindustrin med beställare över hela Sverige med slutdestination över hela världen som alla uppskattar vår flexibilitet och känsla för högkvalitativa produkter.

Alla våra formpressade fanérdetaljer är kundunika och tas fram i nära samarbete med beställaren. Vi finns med hela vägen från idé till färdigproducerade fanérdetaljer där vi enbart använder spårbart trä och trälim av hög kvalitet.

Våra produkter inredning

Modern kontorsinredning

Kontorsinredning kan lätt kännas kall, hård och inte särskilt inbjudande för de anställda. Med naturliga och mjuka former i trä kan kontorets totala upplevelse bli mer avkopplande och behaglig.

Vi kan producera i princip vilka former som helst där bara fantasin sätter gränser. Tveka inte att höra av er till oss med era idéer så hjälper vi till att ta det vidare till färdig produkt.