Slitstark och miljövänlig ytbehandling av trä

Med Rubio ytbehandling kan alla trädetaljer få ett miljövänligt och långvarigt skydd mot slitage. Det perfekta valet när du vill värna om miljön och inredningen.

Ytbehandling från Rubio

När vi utför ytbehandling av träinredning som köksluckor och möbeldetaljer använder vi oss av hårdvaxolja från Rubio. Det ger ett mycket hållbart skydd samtidigt som det följer våra krav på miljövänliga produkter i all vår produktion. Oljorna innehåller världsledande teknik som garanterar högsta tänkbara kvalitet. Samtliga hårdvaxoljor från Rubio är 100 % VOC-fria.

Utöver ett bra skydd kan oljan också fås med pigment för en naturlig och vacker färgsättning. Trämaterialets naturliga textur och utseende behålls samtidigt som ni kan erbjuda era produkter färger som matchar de trender som råder.

Ytbehandling Rubio hårdvaxolja
Rubio Auktoriserad återförsäljare

Auktoriserad återförsäljare

Som auktoriserad återförsäljare av hårdvaxoljor från Rubio kan du vara trygg med att att vi har rätt kunskap inom applicering och hantering. Vill du ha mer information kring hur denna ytbehandling kan höja kvaliteten på dina produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss.