Spårbarhet och kvalitet från skog till produktion

Vårt mål är att alltid leverera produkter med så hög kvalitet som möjligt utan att ge avkall på hållbarhet och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare.

Certifierade enligt FSC®

Vi är stolta över att vara FSC certifierade (Forest Stewardship Council®). Det innebär att allt trämaterial vi använder kommer från skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö samt att det är spårbart.

Det innebär att alla fanérdetaljer i trä som lämnar vår fabrik följer alla krav på hållbarhet redan från start. Något som uppskattas av våra kunder då de kan lägga sitt fokus på att designa och producera snygga möbler och vacker inredning.

(FSC-C130499)
Vårt kvalitetsarbete

Kontinuerligt kvalitetsarbete

Vår största tillgång är skogen, där våra produkter startar sin resa, och våra kunniga medarbetare. Med stor passion skapar vi hållbara kvalitetsprodukter som uppskattas av våra kunder över hela Sverige.

Efter över hundra år i branschen vet vi att medarbetare som trivs kan leverera den höga kvalitet som vi vill stå för. Därför arbetar vi kontinuerligt med alla delar som rör arbetsmiljö och produktion för att kunna garantera våra kunder detta.